Bedrijf

Bij bedrijfsfotografie staat de firma of het product centraal. Dit kan een enkele foto zijn maar ook een serie, waarin het hele proces dat binnen een bedrijf loopt van begin tot eind in een nutshell te zien is. In industriŽle- of bedrijfsfoto's kunnen tal van aspecten aan bod komen. Denk aan: mens, techniek, product, interieur, exterieur en cultuur of een combinatie van deze aspecten.

Ik heb niet de attitude om de opdracht zo snel mogelijk tot een einde te brengen maar vooral om in samenwerking met de opdrachtgever tot een goed eindresultaat te komen. Of het nu een volledige bedrijfsreportage betreft, een industriŽle foto of een productfoto ten behoeve van een reclamecampagne. Gesteund door mijn bedrijfseconomische achtergrond en mijn fotografische kennis kan ik voor elk bedrijf een gesprekspartner zijn.

Mogelijke fotoproducten: Uiteraard zijn wij bereid om geheel vrijblijvend in een gesprek met u mee te denken over de gewenste fotografie. Voor het maken van een afspraak kunt U contact met ons opnemen, telefonisch via nummer 045-5610461 of per email info@paulknoben.nl

Klik hier voor de foto's