Over de fotograaf

Paul Knoben Mijn fotografiestory in het kort:

Vanaf 1994 ben ik professioneel bezig met fotografie. In de eerste jaren behaalde ik enkele eerste prijzen bij regionale fotowedstrijden, hetgeen een stimulans was om steeds verder te groeien in dit prachtige vak.

Voor een gedegen theoretische kennis en een verdere praktijkontwikkeling heb ik de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd. Mijn specialisaties betroffen portret- en reportagefotografie. Vanaf 1998 ben ik mijn fotografiebedrijf gestart met de bedoeling voor een brede doelgroep te fotograferen. Zoals deze site laat zien liggen mijn opdrachten vooral op het gebied van bedrijfsfoto’s/-reportages, huwelijken en portretten.

De site is mijn etalage. Naar mijn idee kunt u als kijker aan de hand van de getoonde foto's een goede indruk krijgen van mijn stijl en kwaliteit. Hoe ik hierbij te werk ga kunt u helaas niet zien. Bel me gerust op als u hierover meer wilt weten of als er andere vragen zijn (telefoon 045-5610461). Emailen kan natuurlijk ook: info@paulknoben.nl

Vanaf 2004 ben ik gestart met een cursusprogramma op het gebied van fotografie en beeldbewerking. Alle cursussen hebben tot doel de cursist snel de basisinformatie te geven die ze wensen. De doelgroep is zowel de beginnende hobbyfotograaf als de iets gevorderde amateurfotograaf.
Eind 2009 is de informatie over de fotocursussen ondergebracht in een afzonderlijke website: www.fotocursussenlimburg.nl. Bent u nieuwsgierig of heeft u interesse in een cursus, bezoek deze site dan eens!