Huwelijk

Net als bij portretfotografie staat ook hier de mens centraal. In dit geval zelfs twee mensen: het bruidspaar. Met de huwelijksreportage worden de gevoelens op deze speciale dag in een beeldserie weergegeven. Natuurlijk ga ik hierbij niet over n nacht ijs. Elke bruidsreportage is maatwerk. Vooraf wordt in een gesprek geluisterd naar de wensen van het bruidspaar. Ik respecteer deze wensen en houdt hiermee rekening bij de fotografie. Maar het gaat verder. Waar u niet aan gedacht heeft, daar zal ik mee rekening houden. Kortom, u krijgt een uniek fotoboek, een reportage-op-maat van deze zeldzame dag. Graag bijzondere aandacht voor de presentatie. Wij presenteren namelijk de trouwfotos in een fantastisch vormgegeven fotoboek. Heel uniek!
Bel voor het maken van een afspraak naar 045-5610461 of email voor meer informatie naar info@paulknoben.nl

TIP: uiteraard is het ook mogelijk om naast de huwelijksreportage een impressie van de receptie en de feestavond te laten maken.

TIP: U gaat bij het regelen van uw trouwdag zorgvuldig te werk. Uiteraard doet u dit ook bij de keuze van de fotograaf. Belangrijk is dat u zich kunt vinden in de fotografiestijl en in de fotograaf als persoon. Wanneer u dit voor beide aspecten realiseert dan gaat u een onbekommerde fotoreportage tegemoet. En ding is zeker: ontspannen zijn tijdens de fotoreportage leidt tot een aanmerkelijk beter resultaat.

Klik hier voor de foto's